Skip Navigation

Válasszon nyelvet

A verseny megkezdődött! Ford Fiesta-fékbetétek a Ferodo kínálatából

 

Mindegy, hogy az autó melyik részére gondolunk, legyen szó a kormányzásról, a felfüggesztésről vagy a kerekekről, biztosan állítható, hogy mindegyik elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. Ezt azonban a fékekre vonatkozóan hatványozottan igaz. Ráadásul nem csak a saját biztonságukról van szó, hanem a közlekedés többi résztvevőjének testi épségéről is.

file

A verseny megkezdődött! Új Ford Fiesta-fékbetétek

Az új Ferodo ECO-FRICTION fékbetétekkel bátran az élre törhet. Öt másik népszerű autómodell mellett most már a Ford Fiesta is a Ferodo új, külön a járműmodellhez kifejlesztett fékbetéteivel rendelkezik.

További részletekért töltse le PDF-formátumú tájékoztatónkat

Az ECO-FRICTION fékbetétek a következőket nyújtják:

  • Környezetbarát anyagok
  • Nagy teljesítmény, kiemelkedő biztonság
  • Gyárilag beszerelve eredeti alkatrészként

A Ford Fiesta elülső fékbetéteinek csomagja az egyszerű útmutató mellett a zökkenőmentes felszereléshez szükséges összes kiegészítőt tartalmazza.

ECO-FRICTION fékbetétek

A környezetvédelmi szabályozások világszerte egyre szigorodnak, így az autók és autóalkatrészek gyártói kénytelenek új, innovatív megoldásokat kifejleszteni. Ezen szigorítás egyik példája az Egyesült Államokban bevezetett új szabályozás, amely meghatározza, hogy az összes súrlódóanyag réztartalmát, a fékbetéteket is beleértve, 2025-ig 0,5% alá kell csökkenteni.

A Ferodo felnőtt a feladathoz, és kifejlesztette a fékbetétek ECO-FRICTION termékcsaládját.

  • Környezetbarát anyagok
    A Ferodo ECO-FRICTION fékbetétek ugyanazt a kiváló teljesítményt nyújtják, mint a Ferodo Premierek, de kisebb környezetterhelés mellett. Az ECO-FRICTION fékbetétekben használt környezetbarátabb anyagokat a Ferodo öt éven át tartó, több mint 1500 anyagra és 25 új összetevőre kiterjedő, átfogó tesztelés eredményeképpen választotta ki. A végeredményként kapott alapanyagot jelentősen kisebb finomrészecske-kibocsátás jellemzi, kevesebb benne a nehézfém, és szinte teljesen kiiktatja a réz használatát. A csúcsminőségű anyag a fékzajt is jobban tompítja, mint a hagyományos fékbetétek.
  • Nagy teljesítmény, kiemelkedő biztonság
    A környezetbarátabb anyagokra történő átállás nem jelent kompromisszumot a teljesítmény terén. A Ferodo ECO-FRICTION fékbetétek a versenytársak termékeinél akár 17%-kal nagyobb fékerőt biztosítanak a vizsgált autómodelleken, amint azt egy független tesztlabor vizsgálata és tanúsítványa is igazolja. Független teszteredmények szerint a Ferodo ECO-FRICTION fékbetétei kiérdemelték a kategóriájuk legjobbjának járó elismerést.
  • Eredeti alkatrészekkel megegyező minőség
    Csúcsteljesítményüknek és innovatív műszaki tulajdonságaiknak köszönhetően az ECO-FRICTION fékbetéteket a járműgyártók is jóváhagyták, és előszeretettel alkalmazzák. A Ferodo ECO-FRICTION betétek elnyerték a legnagyobb német járműgyártók jóváhagyását, és gyárilag, eredeti alkatrészként szerelik be őket számos autómodellbe.

A jövőbe tekintve

Töretlen eltökéltséggel keressük azokat az innovatív lehetőségeket, amelyekkel Ön mindig a mezőny élén járhat, és amelyek teljesítik vagy túlszárnyalják a szigorodó környezetvédelmi szabályozások követelményeit. Néhány jelenleg folyó kutatási projektünk például egy új, könnyű féknyereg lehetőségét vizsgálja, amely nem kelt zajt vagy rezgést és kevesebb helyet foglal, valamint egy új elektromos fékrendszert, amely stabil statikus súrlódási rendszert alkalmaz a lejtőn való parkoláshoz.

 

A cikk tartalma csak tájékoztatásul szolgál, és nem helyettesíti a szakmai tanácsokat, amelyeket egy képzett szakembertől vagy autószerelőtől kaphat. Javasoljuk, hogy az itt felvetett témákkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon egy képzett szakemberhez vagy szerelőhöz. A Ferodo semmilyen körülmények között nem felelős a tartalmak felhasználásából fakadó esetleges veszteségekért vagy károkért.

Kapcsolódó tesztek
Betöltés...